domingo, 27 de agosto de 2006

Activitats prèvies a les Jornades

Street bàsket:

Aquest és una de les activitats que han fet els nois i noies del Projecte Xarxa per a treballar els drets humans, i poder fer una difusió d'aquests.

CLIKA PER VEURE VIDEO

Informatiu Ponts

Aquí els nois i noies de Ponts volen difondre les activitats que fan i ens han fet un petit informatiu:

CLIKEU PER A VEURE EL VIDEO



Un món d'ingredients

Aquesta activitat nèix de la necessitat de conèixer receptes de tot el món i així apropar-nos a diferents cultures, i donar-les a conèixer. En aquest vídeo podem veure com es fa el Attieke amb peix fregit.

CLIKEU PER A VEURE EL VIDEO


El nostre barri

Amb aquest títol els nois i les noies de Xarxa, van obrir un espai on parlar de les coses que passen al barri a través de la música. Ara obrim aquest espai a la Unitat Mòbil i a tots els nois i noies que vulguin expressar a través de la música els seus desitjos, queixes, somnis...

Les nostres cançons seran un missatge per comunicar les coses que ens passen o ens preocupen i per reivindicar els nostres drets d'expressió, identitat cultural i participació.


CLIKEU PER A VEURE EL VIDEO


Micròfon obert

Aquesta activitat pretèn donar veu al barri per a que puguin expressar tot allò que senten i pensen dels drets humans, del seu barri o d'altres temes que puguin ser inquietuts per a la població de Collblanc-Torrassa.

CLIKEU PER A VEURE EL VIDEO



No hay comentarios: