miércoles, 10 de septiembre de 2008

Què farem a les jornades 2009

Connectant camins per la pau

El poper 28 de novembre, es celebraran les jornades “ Connectant camins per la pau” organitzades per la Fundació Akwaba. Aquestes pretenen mitjançant els mitjans de comunicació comunitaris treballar la cultura de Pau.

Des de la Fundació Akwaba, en els últims anys tant a l’àrea d’educació com a sensibilització, aquí i a Costa d’Ivori hem treballat molt amb les noves tecnologies, i hem anat creant materials audiovisuals sobre petites coses que hem fet, hem creat blogs i hem intentat difondre els nostres vídeos per a poder fer una sensibilització més amplia.

Per això aquest any volem dedicar les Jornades a la Comunicació comunitària com a vehicle per a la sensibilització de la Cultura de Pau.

Aquestes jornades es duran a terme el proper 28 de novembre a les 11h al Centre Cultural De Collblanc- La Torrassa on hi haurà una taula rodona: “Cicle d’experiències sobre comunicació comunitària” en la que es parlarà sobre la comunicació comunitària, i des de la Fundació Akwaba mostrarem la feina feta en tot el tema de cultura de Pau, amb l’objectiu final d’aconseguir una vehiculació entre la comunicació comunitària i la cultura de pau.

Per la tarda a les 17h a la Plaça Espanyola de Collblanc- La Torrassa, crearem “ La televisió del barri” serà un espai on hi haurà tallers per a tothom, on podrà participar tot el barri, en tallers relacionats amb els drets humans, pretén a la vegada ser un punt de trobada de la gent del barri, i que aquesta pugi veure la feina feta fins al moment i pugui dir i fer la seva al seu barri, parlant i opinant sobre el seu barri, els drets humans, la cultura de Pau....

No hay comentarios: